Projekt Centra tělesné terapie v Průhonicích u Prahy. Rekonstrukce a dostavba původního hotelu na Centrum tělesné terapie s restaurací, sálem, ubytováním a zahradní restaurací. Projekt navazuje svojí filosofií na výletní zahradní restaurace a stylově je inspirován obdobím „Babičky“ z románu Boženy Němcové. Zahrada je navržena na základě permakulturních principů a obsahuje rostliny s jedlými plody. Rostou tam také byliny vhodné pro přípravu jídel v restauraci.

Fotogalerie Restaurace

Dokončená stavba

Studie

Tvorba modelu

Společná práce s klientem na modelu pomohla obohatit návrh nápady. Klientovi pomohla tato práce v ujasnění jeho představy o budoucím uspořádání zahrady a zahradní restaurace. Model pomáhá lépe vidět a ujasnit si prostorové souvislosti. Při práci na modelu se zúčastnili zahradnice, které měly na starost budoucí realizaci zahrady. Byla to týmová práce vedoucí k celkové shodě nad vznikajícím dílem…