Grafický návrh stránek a loga, realizace webu a správa
Jiří Procházka | www.norbou.com

Překlad do Ruského jazyka: Naděžda Lobanová
Překlad do Anglického jazyka: Lukáš Verner
Překlad do Německého jazyka: Martin Hrenčín

Zpracování a ochrana osobních údajů

Společnost Studio ARC, s.r.o., IČ: 29154502, DIČ: CZ29154502 se sídlem Nad Nádražím 447, 10911 Praha 9, provozovna a korespondenční adresa: Kupkova 796/20, 103 00 Praha 10 – Kolovraty a Oldřich Hozman, architekt, ev. č. 1284, IČ: 40666093, DIČ: CZ6409071086, trvalé bydliště: Laudova 1018, 16300 Praha 6, provozovna a korespondenční adresa: Kupkova 796/20, 103 00 Praha 10 – Kolovraty jako společní správci dle čl. 26 Nařízení (dále jen „Společní správci“) uchovávají následující osobní údaje klientů, kterým poskytují své služby:

  • Jméno, příjmení, firmu;
  • IČ, DIČ, adresu;
  • Emailovou adresu;
  • Telefonní číslo;
  • Komunikaci, informace a podklady, které klient v rámci poskytování služeb Společným správcům poskytne.

V případě klientů, kteří se účastní vzdělávacích akcí Společných správců:

  • Jméno, příjmení, firmu;
  • IČ, DIČ, adresu;
  • Emailovou adresu;
  • Telefonní číslo;
  • Komunikaci s klientem – účastníkem,

V souladu s platnými zákony České republiky, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), a to za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro plnění smlouvy.

Zpracování osobních údajů je prováděno Společnými správci, osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel:

  • Jiří Procházka, IČ 692 70 881, se sídlem Smetanova 156, 356 01 Březová, zapsaný v živnostenském rejstříku,
  • případně další poskytovatel zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Společní správci nevyužívají.
  • Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

Komunikace

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být klientům zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Práva uživatelů

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Cookies používané na těchto stránkách

  1. Používáme soubory cookie, které jsou nutné pro správnou funkci redakčního systému. Mají označení wordpress, WP* nebo PHPSESSID a uchovávají se jen během vaší návštěvy.
  2. Wordfence testuje, zda návštěvníky jsou lidé nebo roboti s nekalými úmysly, aby se podařilo zajistit bezpečnost serveru. Soubory mají označení wordfence_verifiedHuman (24 h) a wfvt* (30 minut).
  3. K analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie služby Google Analytics bez aktivní služby remarketingu. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Zobrazit podrobnosti

Tento web nevyužívá žádné ani další metody identifikace uživatelů jako např. užší propojení se sociálními sítěmi, flash cookies, web storage, image caching ID, canvas fingerprint.

Stránky třetích osob a obsah

Video obsahy jsou načítány ze serveru Youtube.com. Písma jsou načítána ze serveru Google Fonts.

Na webových stránkách nebo v materiálech ke stažení mohou být zahrnuty odkazy na webové stránky třetích stran. Tyto odkazy jsou poskytovány pouze pro Vaši informaci, a pokud se rozhodnete navštívit jakékoliv stránky třetích stran nebo poskytnout informace na libovolné webové stránky třetích stran, činíte tak na vlastní nebezpečí.

Publikované informace

Obrazové či zvukové materiály publikujeme dle § 86 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku na základě souhlasu zaiteresovaných osob dle pečlivého výběru a uvážení. Souhlas je platný na dobu neurčitou s možností jeho odvolání. Pokud nesouhlasíte s publikováním některých materiálů, napište nám na adresu